Til kamp mod monopolisterne

TV-selskabet Viasat, der bl.a. står bag TV3 og 3+, stævner nu konkurrenten TV2 og den danske stat med krav om en erstatning på godt 200 mio. kroner, erfarer Ritzau.
Viasat mener sig bl.a. berettiget til erstatningen, fordi TV2, ifølge selskabet, solgte reklametid til under markedsprisen i perioden før 2005, hvor TV2 stadigt var delvist licensfinansieret.

Der verserer i forvejen flere EU-sager mod TV2. Sagerne, der har betydet en kraftig forsinkelse af salget af TV2, er anlagt af konkurrenterne Viasat og TVDanmark.

Det var også på tide. Det ville nu ha’ været ekstra dejligt, hvis man kunne få skovlen under Danmarks Radio – men det skal nok komme. Lad os håbe at ½monopolisterne fra TV2 får hvad de fortjener, og bliver straffet for at misbruge skatteydernes penge til at konkurrere mod private selskaber.

Lad mig benytte denne oplagte lejlighed til at opfordre alle der driver/drev kommercielle danske hjemmesider i direkte konkurrence med TV2, til at sagsøge dem gule og blå. Lad os få taget hul på bylden med statslige forsøg på at operere i direkte konkurrence med de samme borgere, som via skatten, tvinges til at hjælpe med finansieringen.

SAS og Københavns Lufthavne.. You’re next in line..

https://www.jp.dk/erhverv/artikel:aid=3590186/
https://www.berlingske.dk/business/artikel:aid=703994/