Efterlysning: Gud

At religion er kontrol af masserne, er “old news” – men det er der jo så meget der er. Jeg faldt tilfældigvis over denne sætning. Rom 12, 1-7.

Gud.. Det kan du da ikke mene !

Alle skal underordne sig under de myndigheder, som står over dem, for der findes ingen myndighed, som ikke er fra Gud, og de, som findes, er forordnet af Gud. Den, som sætter sig op imod dem, der har en myndighed, står derfor Guds ordning imod, og de, der gør det, vil pådrage sig dom. De styrende skal jo ikke skræmme dem, der gør det gode, men dem, der gør det onde. Vil du slippe for at frygte myndighederne, så gør det gode, og du vil blive rost af dem; for de er Guds tjenere til dit eget bedste. Men gør du det onde, må du frygte. Ikke for ingenting bærer myndighederne sværd; de er Guds tjenere og skal lade vreden ramme dem, der gør det onde. Derfor skal man underordne sig, ikke kun for vredens, men også for samvittighedens skyld. Derfor betaler I jo også skat, og de styrende er Guds tjenere, når de tager vare på det.

Øhhh du mester, jeg har snart rigtigt mange spørgsmål jeg godt ville have et svar på – og jeg synes det tyndt at du bliver ved med at gemme dig ! Alle medier i hele verden ville være helt vilde for at få det første interview. Håber snart at du lader høre fra dig.

2 Replies to “Efterlysning: Gud”

Lukket for kommentarer.