Jens Rohde og de 12 mænd

Jens Rohde. Enten er han dum, eller også er han en løgnhals, eller whatever. Jeg sletter mit indlæg om episoden, og undlader at stole på Rohdes ord i fremtiden (eller ihvertfald de næste par år).

Dog ændrer det ikke på det faktum at tegnerne lever i skjul og at der er dødstrudsler mod dem og deres familie. Jeg fastholder min væmmelse over dem der bidrager til tegnernes situation, ved at mundhugges om grænserne for ytringsfrihed. I ved hvem jeg mener. Tøger, Helveg, Villy, Ib Michael, Kløvedal osv..

https://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3593434/

2 Replies to “Jens Rohde og de 12 mænd”

  1. Tja noget skummelt er der altså, som andre blogs skriver en del om.

    Først var det fortroligheden man gik efter Rhode med…..Flere dage efter var det så selve episoden, som man så fik at vide var en FØR muhammedsagen.

    Det passer meget dårligt sammen med Politikkens artikkel om et interview med skolen, jeg citere efter hukommelsen : De kom og forlangte at få fat på datteren til DEN TEGNER DER HAVDE HÃ…NET DERES PROFET…..Noget stemmer vist ikke helt.

    Og jeg er bestemt ikke sikker på at det er Rohde der lyver i denne sag, kritikken mod ham kan så kun være at referere fra et fortroligt møde.

    Som man lige skal indskyde at TEGNERNE og JOURNALIST forbundet selv havde bedt om………..HVORFOR EGENTLIGT ????

Lukket for kommentarer.