Shabana Rehmans dejlige røv

Her har vi en kvinde der har “kugler” som Ayaan Hirsi Ali. Vores egne danske Omar Marzouk fremstår som lallende tåbe i sammenligning.

Hun er skøn, jeg vil se hende live hurtigst muligt – så jeg kan kaste mine trusser op på scenen til hende.

Shabana Rehman er født i Pakistan og kom til Norge som 1-årig, hvor hun voksede op på Holmlia (en forstad til Oslo med en høj procentdel af indvandrere og flygtninge). Hun arbejder både som skribent, stand-up komiker og foredragsholder for at bryde tabuer og skabe større åbenhed over for spørgsmålet om integration. Hun har i mange år været nådesløs i sin kritik af religiøse ledere, mandschauvinister og venstrefløjsliberalister for at stå i vejen for lige rettigheder og integrationen af immigranter og flygtninge. Rehman begyndte at skrive for VG i 1996 og for Dagbladet i 2000 og har været redaktør af et multietnisk debatforum. Hun har holdt foredrag om ligestilling, feminisme og humor og turneret på Island og Færøerne og i Danmark og Berlin, Tyskland.

Shabana Rehman mener ikke kvinder skal dække deres krop. Yes Mam, bare vis den røv så ofte du lyster.. Det er din ret, og den vil vi forsvare med alle midler.

Shabana Rehman: BLOTTING OG FRIHET. Etter min performance i Haugesund 21. august går det en metadebatt om blotting er frihet. Indignerte kritikere vil gjerne legge til at fy og fy – norsk frihet må ikke misbrukes ved å vise frem rumper offentlig. Flere kritikere synligjør ikke forskjellen på rasistiske og kommersielle provokasjoner og humanistiske/kunstneriske rettigheter i forhold til ytringsfrihet og menneskerettigheter. Kritikken mot først og fremst rumpestuntet synes jeg hittil bare er morsom, fordi den ikke evner å se at rumpa ble vist under en humorperformance som en protest mot holdninger som undertrykker frihet. Folk må gjerne like eller mislike den store brune rumpa mi, men det er ikke poenget. Det er påfallende hvor tause de intellektuelle har vært når det flere ganger i offentligheten har blitt forfektet at en alvorlig voldshandling som skyting er, har blitt sidestilt med en kunstnerisk ytring på en scene.

Shabana Rehman er selvfølgelig også truet på livet.

https://www.shabana.no/

Jeg er sur over at læse at denne vidunderlige kvinde ikke kan få lov at optræde på vores skatteydersponsorerede Betty Nansen Teater.

Forestillingen er dog aflyst på Frederiksberg, da ingen tør lægge lokaler til. Direktøren på Betty Nansen-teateret Henrik Hartman , der ofte lægger lokale til etniske forestillinger, var først begejstret for at lægge lokaler til et arrangement på kvinde dagen, især da det var med en etnisk kunstner, indtil han fandt ud af hvad sagen gik ud på.

Fra Minut

Det er specielt ynkeligt. Læs kulturministeriets hjemmeside:

INTEGRATION HANDLER OM AT SKABE KONTAKT
De næste år skal Betty Nansen Teatret integrere unge indvandrere igennem arbejdet med teater, film, radio og kommunikation. Gennem hårdt arbejde og engagement er håbet, at de kan være med til at udvikle og påvirke det danske kulturliv.

https://www.kum.dk/sw21182.asp

Det ville efter min mening være et stort skridt fremad for integrationen hvis unge indvandrere fik set Shabana Rehmans bare røv, og direktionen på Betty Nansen har svigtet grumt. De har bøjet nakken for islamisterne. Endnu et eksempel på at den danske kurturelite er en del af problemet. Hvis man ikke kan tåle at se en bar røv, er man ikke integreret i Danmark.

Fyr Henrik Hartmann og Peter Langdal på stedet.

https://www.bettynansen.dk/

5 Replies to “Shabana Rehmans dejlige røv”

 1. Jeg er da fuld af beundring for Shabana Rehman mod og kunne da også godt tænke mig at se hendes røv live. Men jeg kan nu også godt forstå at Betty Nansen Teateret ikke ønsker en forestilling i den nuværende situation. Men måske hendes provokation lidt blikket fra det hun har at sige. Men det rejser et interessant spørgsmål. Hvor frie er vi egentligt.

  Min weblog

 2. Stand-up-komiker føler sig censureret af teater
  Den norsk-pakistanske stand-up-komiker Shabana Rehman føler sig censureret, efter at Betty Nansen har sagt nej til at huse hendes show.

  Den norsk-pakistanske stand-up-komiker Shabana Rehman fik nej til at optræde på ‘Betty Nansen Teatret’ i København, i forbindelse med kvindernes internationale kampdag 8. marts. Shabana Rehman, der har pakistansk baggrund og er opvokset i Norge, føler, at hun er blevet udsat for censur.

  »Jeg tror, at de er blevet bange som følge af Muhammedkonflikten«, siger hun.

  Direktør for ‘Betty Nansen Teatret’, Henrik Hartmann, afviser, at der er tale om censur:

  »Det var en kunstnerisk beslutning at sige nej tak,«, siger han og begrunder tillige afvisningen af Shabana Rehman med, at teatret ikke følte, at Shabana Rehman ville sælge billetter nok, samt at hun ville være for provokerende for det store indvandrerpublikum, teatret har.

  »De fik kolde fødder«
  Arrangørerne bag forsøget på at få Shabana Rehman til at optræde i Danmark er den nystiftede kvindegruppe ‘Kvinder for frihed’. Her tror man ikke på Henrik Hartmanns forklaring.

  https://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=442310

 3. jeg har læst en artikel med Shabana Rehman,den handlede om integration, hvor hun mente at hendes far var et tegn på integration, da han valgte at blive begravet i norge(hvor hans børn er) i stedet for sit hjemland, (hvor kan jo boede i).
  MEN da jeg så søgte hendes navn på google, dukkede denne orangebeklædte røv op! jeg ved bare det er forkert!! man skal vise hvor godt et menneske man er, hvis man vil overbevise andre, ikke provokere dem, som ikke er integreret..

  – ps liderlige danskere. . hva med at vise hvor godt et menneske i er og LADE VÆRE MED AT SAVLE OVER EN RØV: (der er indlæg, som siger deglig røv osv.)..

  (der er en grund til at man siger læs biblen el koranen.. det KU jo være der stod noget i dem)

Lukket for kommentarer.