Charlotte Fischer (R) er en misundelig lille jantelovsaktivist

I misundelsens og smålighedens Danmark, er der nu kommet fokus på en ny stor social uretfærdighed. Forældre der køber en lejlighed til deres børn, lejer den ud til dem på markedsvilkår – men senere sælger den videre til dem 15% under vurderingen. De radikales Charlotte Fischer er blevet misundelig på statens vegne, og mener staten skal have en større del af forældrenes penge.

“Lejlighederne skal ikke kunne sælges til under den offentlige vurdering, fordi det er en måde at overføre penge til sine børn på uden at skulle betale skat af det,” siger boligordfører hos de radikale, Charlotte Fischer, til Newspaq.

Hey Charlotte Fischer, lad dog folk være i fred.. Du er prototypen på en offentlig ansat, misundelsesdrevet lille jantelovsaktivist. Ingen må få noget ud af deres arbejde i din forkrampede verden, som ikke du er med til at omfordele. Tag hjem og pas dine egne sager, og lad være at sprede din kollektivistiske gylle ud over os.

Hvem har givet dig retten til at bestemme over andre mennesker ? Og hvad i alverden er det der får dig til at tro at du har ret til omfordele andres private ejendom ? Og hvad fanden rager det dig, hvilket arrangement der eksisterer imellem forældre og deres børn ? Forældre burde endda kunne forære deres børn en lejlighed, hvis de havde lyst (og råd) til det. De er købt for verdens hårdest beskattede lønindtægter, og hvad de penge bruges til rager ikke dig.

https://netavisen.newspaq.dk/indland/?aid=181981

2 Replies to “Charlotte Fischer (R) er en misundelig lille jantelovsaktivist”

  1. Fair nok, men er det ikke mere oplagt at fokusere på andre beskatningsregler først….eks. akiteavance beskatning kontra skattefri gevinst på bolig-“avance” eller den høje arveafgift – synes de forekommer mere “uretfærdige”.

Lukket for kommentarer.