Kvindernes internationale kampdag

Kvindernes internationale kampdag lakker mod enden og dette var hvad det kunne blive til af markeringer:

Danmarks største turistattraktion, den lille havfrue, er blevet udsat for hærværk i forbindelse med kvindernes internationale kampdag. Blandt andet er havfruen fra det berømmede HC Andersen-eventyr blevet overmalet med spraymaling og fået placeret en dildo i hånden. Desuden har skulpturen fået påskrevet tekst.

Det er så ynkeligt at de sædvanlige frontkæmpere ikke har modet til at kæmpe for deres muslimske medsøstre. Så længe kampen stod om små velfærds problemer var deres røst høj og rungende, men nu da fjenden ser mere farlig ud – ryster de af skræk, gemmer sig og kommer med søforklaringer om gradbøjninger af friheden.

I kan hermed modtage min (og min kones) dybeste foragt.


Kvinde bliver stenet i islams navn.

https://netavisen.newspaq.dk/indland/?aid=181972