Hvor svært kan det være ? 39% skat til alle

Sådan sænkes skatten til 39 procent ifølge oplæg fra Berlingske Nyhedsmagasin.

Bny: Strategi og taktik, der skal sikre regeringen fremtidige genvalg, har igen og igen udskudt planer om skattelettelser og dermed en fundamental fremtidssikring af ikke bare det danske skattesystem, men det velfærdssamfund, som skattesystemet finansierer.

Socialdemokraten Anders Fogh Rasmussen udtaler:

“Jeg kunne aldrig drømme om at fremligge et udspil, hvor man forringer efterlønnen for at give skattelettelser til de rige”.

Note: Anders Fogh bærer denne hat lavet af staniol, for at holde økonomisk fornuft og virkelighed ude af sine tanker.

Vorherre bevars Anders. Du er et fjols, en forrædder og skamplet på det borgerlige Danmark. Hvem skaber samfundets værdier ? Dygtige, kreative og flittige mennesker (de er også gerne de rigeste), eller friværdimillionærer på efterløn der nasser på deres efterkommere, eller rygsækturister på Bali, eller offentlige ansatte på forældreorlov ? Kom nu mand, tag dig sammen ! Må jeg anbefale denne bog (Atlas Shrugged) til dig og dem der ikke aner hvad jeg taler om.

Personligt er jeg rigtigt træt af at høre om bevarelsen af velfærdssamfundet, da det bare er et udtryk for at nogen bruger og andre betaler. Velfærden tilhører ikke samfundet, men den person der har skabt værdien. Dette forslag fra bny er dog et skridt i den rigtigt retning, og værd at kikke på.

A.P. Møller – Mærsks topchef, Jess Søderberg, siger om Berlingske Nyhedsmagasins forslag til en skattereform:

“Oplægget indeholder mange gode tanker. Det er væsentligt, at skat på arbejde nedsættes. Det er væsentligt for Danmark, at skat på arbejde får et ordentligt nøk nedad. Det vil gavne danske virksomheders konkurrenceevne og styrke Danmarks positionering i globaliseringen. Jeg håber politikerne har mod til at gøre hvad der er rigtigt. Lappeløsninger er ikke nok,” siger Jess Søderberg.

https://www.bny.dk/skat

Bny’s ide er ikke ny.. Liberalisterne har lanceret noget lignende.

2 Replies to “Hvor svært kan det være ? 39% skat til alle”

Lukket for kommentarer.