Marianne Jelved er farlig for os alle

Marianne Jelved udtaler sig i dag til Berlingske:

Efter Muhammed-sagen og mere end fire år med Anders Fogh Rasmussen (V) ved magten fælder Marianne Jelved en hård og uforsonlig dom over statsministeren som person og politiker. Ifølge den radikale leder er Fogh og hans ledelse af landet således »arrogant« og »uværdig« – det er »pinligt« og en »dyb, dyb ulykke« for Danmark og udtryk for en »del og hersk«-filosofi, der minder om Rusland.

»Fogh er en farlig mand, når han bruger sine evner til at splitte Danmark,« lyder anklagen. »Han stiller sig op som Vorherre, der kommer med bombastiske og kryptiske beskeder til befolkningen, som skaber stor splittelse. Det er dybt beskæmmende for Danmark, at statsministeren agerer så konfrontatorisk og sætter lus i skindpelsen for at maksimere sine stemmer. Det er helt exceptionelt, det hører slet ikke til i denne del af verden.«

https://www.berlingske.dk/grid/indland/artikel:aid=708190

Hvis nogen i dette land er farlig, så er det dig Marianne Jelved. Du og dit parti, forhandler med religiøse psykopater og giver dem håb om at de kan nå deres mål. Derved skaber du DIREKTE mere utryghed og risiko for den danske befolkning. Og.. med dit partis støtte til venstrefløjen er I en direkte trussel mod Danmarks økonomiske fremtid og en hån mod alt hvad det frie menneske indeholder.

Tag en latte mere, og klap i. Du er en slavesjæl, der ikke ville kunne værdsætte frihed om så den hoppede op og bed dig i røven. Anders Fogh Rasmussen fortjener ros for at have stået fast på basale frihedsrettigheder i en spændt situation. Hvis du og dine socialistvenner havde haft magten i denne situation, ville vi alle ligge i støvet og ydmyge os for kræfter der ikke er velkomne i denne del af verden.

ERIK MEIER CARLSEN, BT giver svar på tiltale:

Den egyptiske regering havde hårdt brug for at styrke sit image som Islams forsvarer, fordi den farlige opposition, det Muslimske Broderskab, stod til en massiv fremgang, ja, formentlig har et flertal i befolkningen bag sig. Tegningerne tilbød en enestående chance: Den kunne forene alle muslimer – både USA-venner og USA-fjender – i fælles forargelse. Den egyptiske regering og den særligt aktive ambassadør, Mona Omar Attia, i Danmark brugte fra starten sagen til at skabe maksimal konflikt……………………….

Og ikke meget tyder på, at de stærke muslimske aktører har nogle interesser i at skabe forsoning. Vreden mod Danmark synes at være en bekvem måde at vise fasthed i troen. Og danskerne reagerer jo ikke med modstand, men med invitationer til dialog. Tilmed er en ikke ubetydelig del af den danske offentlighed optaget af at støtte myterne om, at statsministeren – på grund af fremmedhad og islamofobi – ikke ønskede dialog om sagen, og at tegningerne var en del af en udbredt »kampagne mod muslimer«, som regeringen har igangsat. Det er jo klokkerene invitationer til at fortsætte og om muligt forstærke presset mod Danmark.

https://www.bt.dk/leder:aid=426688/

3 Replies to “Marianne Jelved er farlig for os alle”

  1. Jærven bider sig fast og suger alt blod ud af sit offer hvis ingen hindrer det. Den jærv der her er tale om er en radikal hattedame, som bilder sig selv og sin omverden ind at der er tale om en kulturberigelse som Danmark skal være taknemlig for at kunne opleve: tvangsægteskaber, blodpenge, middelalderligt retssystem med accept af Sharia. Velkommen til barbariet!
    Tro det eller ej: 11% i Danmark stemmer på Det Radikale Venstre

Lukket for kommentarer.