Lokker klima eller sociale ydelser ?

Mere end hver tiende danske muslim har haft »fuld forståelse« for reaktionerne i Mellemøsten, viser en undersøgelse, som Catinét Research har foretaget for Ugebrevet A4…….

Den viser også, at det står sløjt til med danske muslimers respekt for ytringsfriheden og deres forståelse af pressens uafhængighed. To ud af tre mener, at Danmark/den danske statsminister skal give en uforbeholden undskyldning for tegningerne…..

I den aktuelle situation, hvor Muhammed-tegningerne præger den offentlige debat, føler et flertal på 53 procent af muslimerne i Danmark sig mest som muslimer. 37 procent føler sig både som danskere og muslimer, mens kun to procent føler sig mest som danskere. ……

Mon de nævnte 53 procent af muslimerne i Danmark, så befinder sig i landet pga vores fantastiske klima eller vores gavmilde sociale ydelser ? Så vidt jeg ved er der masser af plads i mellemøsten til dem der føler mest for at leve i den slags samfund. No hard feelings.. Really.. Bare smut derned, hvis I ikke er danskere.. Gæster kommer på besøg og opfører sig som sådanne – danskere er dem der bor her.

Jeg tillader mig at være skeptisk overfor det med klimaet, og vil for 1.000.ooo gang opfordre til at vi begynder at opbygge et samfund der tiltrækker og belønner de dygtige og kreative – og undlader at bygge videre på en model der kun kan betegnes som “tabernes paradis”. Det gælder iøvrigt både indfødte danskere og indvandrere.

Og så er jeg fuldstændig ligeglad med med hvilken religion man dyrker, bare man holder det for sig selv og accepterer demokratiets betingelser. Lad mig slå helt fast at jeg er ven af alle der kommer for at tilpasse sig og yde en indsats, mens dem der kommer som vedblivende gæster for at leve en parallel-tilværelse på de andres regning – ser jeg helst smutter igen til de lande de åbentbart beundrer så meget.

www.ugebreveta4.dk
(ps: A4 er drevet af LO, og information man finder her skal tages med et tons salt)