Antisemitisme i Sverigstan

Fem procent af deltagerne i undersøgelsen udviser en “stærk og konsekvent antisemitisk holdning”, mens kun 59 procent generelt afviser antisemitiske fordomme. Blandt de forbløffende delresultater er, at hver fjerde mener, at en jøde ikke bør være statsminister…..

Mytologiske forestillinger om jødisk magt over medier, politik og økonomi udgør de måske allermest centrale elementer i antijødisk tankegang. Resultatet viser at denne type forestillinger deles af et betydeligt antal svenskere, skriver Helene Lööw og Henrik Bachner, der står bag undersøgelsen, i dagbladet Dagens Nyheter…..

Diktaturet Sverigstan, har under ledelse af formand Göran, taget endnu et skridt i retning mod afgrunden. Ã…relang undertrykkelse af åben debat om problemerne får nu antisemitismen til at stå i fuld flor. Kontrol af medier, lukninger af hjemmesider, benhånd menings kontrol og leflen for islamisterne – har leveret det resultat det altid gør. Antisemitisme.

Formand Göran’s og hans røde islamofascister har taget vores gamle nabo Sverige, og omdannet det til Sverigstan.

Gør oprør, Svensson !

https://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2006/03/14/205427.htm

4 Replies to “Antisemitisme i Sverigstan”

 1. Ã…åååå!
  Men dette må da være KRENKENDE for svensk nasjonalfølelse?
  Og krenking av FØLELSER omfattes ikke av det nye YTRINGSFRIHETSBEGREPET!

  Dette var jammen modig :-)))

  MVH
  PAR

Lukket for kommentarer.