Islam vil sejre (not..)

Mullah Krekar:

Krekar claims Islam will win:
Norway’s most controversial refugee, Mullah Krekar, told an Oslo newspaper on Monday that there’s a war going on between “the West” and Islam. He said he’s sure that Islam will win, and he also had praise for suspected terrorist leader Osama bin Laden……..

“We’re the ones who will change you,” Krekar told Norwegian newspaper Dagbladet in his first interview since an uproar broke out over cartoons deemed offensive to Muslims. “Just look at the development within Europe, where the number of Muslims is expanding like mosquitoes,” Krekar said. “Every western woman in the EU is producing an average of 1.4 children. Every Muslim woman in the same countries are producing 3.5 children”………

“By 2050, 30 percent of the population in Europe will be Muslim”…….

Det er sikkert rigtigt, hvis vi ikke får “De dumme tøsers orkester” og deres ligesindede ud af parlamenterne i vesteuropa.

Set på www.aftenposten.no

Elsebeth Gerner Nielsen (R), den 25. februar 2005:

“LIGEVÆRD er en af de vigtigste værdier at have som ledetråd, hvis vi vil et samfund, som hænger sammen. Det, der har gjort Danmark til et af verdens bedste lande at leve i, har været, at vi har villet et samfund, som var for alle. Som var rummeligt. Vi har villet et inkluderende samfund. Et ikke polariseret samfund. Derfor har vi for længst kunnet afblæse klassekampen til fordel for et samfund, hvor få har for meget og færre for lidt og lyset ikke blot for de lærde”.

Arrrrrgggggg ……………

Minut:

Nej Gerner-Nielsen. Du tager fejl.

Hårdt arbejde, usigeligt hårdt arbejde, af den enkelte dansker, hvad enten der er tale om bonden, arbejderen, funktionæren eller direktøren – i deres higen og søgen efter mere & bedre til sig og sine; har de seneste 40 år skabt et overordenligt rigt Danmark.

Denne rigdom, skabt igennem hårdt arbejde med sigte på egen vinding, har givet et skattegrundlag, som overflytter ufattelige mængder af penge fra rig til fattig, stærk til svag.

Tak Minut.. Fordi du hjap mig igennem dagen uden brug af mavesårsmedicin….

Set på Minut. Læs hele svaret her.