Kofi Annan’s fortjenstmedalje

FN tildeler hermed Mohammed Gelle “Kofi Annan’s fortjenstmedalje” for stikker-aktivitet til FN om interne danske forhold og for at havde bidraget væsentligt til indskrænkelse af ytringsfriheden i Danmark. En medalje givet på vegne af alle underudviklede nationer i verden, i håbet om at Danmark snarligt vil følge efter i det verdensomspændende mørke.

FN’s Komité mod Racediskrimination har afgjort, at Danmark overtrådte FN’s konvention om racediskrimination, da politiet afviste at efterforske en anmeldelse af Pia Kjærsgaard. Danmark overtrådte FN’s konvention om racediskrimination ved ikke grundigt at efterforske en racismeanmeldelse mod Dansk Folkepartis leder, Pia Kjærsgaard, i 2003, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten onsdag. Det fastslår FN’s Komité mod Racediskrimination i en ny afgørelse. Sagen begyndte i 2003, da Pia Kjærsgaard i et læserbrev kritiserede justitsministeren for at sende et lovforslag om forbud mod omskæring af piger til høring i Dansk-Somalisk Forening. DF-lederen sammenlignede det med at spørge pædofile, om de havde noget at indvende over for et forbud mod sex med børn.
Dokumentations- og Rådgivningscentret om Racediskrimination (DRC) anmeldte på vegne af somalieren Mohammed Gelle Pia Kjærsgaard, men både Københavns Politi og statsadvokaten vurderede, at racismeparagraffen ikke var overtrådt. Derfor indklagede DRC for Mohammed Gelle Danmark for FN-komitéen, som nu kritiserer den danske stat for ikke at efterforske anmeldelsen godt nok.

Jeg siger: Luk FN hurtigst muligt, og opret en ny organisation hvor det er et krav for medlemsskab at man driver en demokratisk stat. Så slipper vi for at formørkede terrorstater skal lege skolemestre overfor os.

https://www.berlingske.dk/indland/artikel:aid=709510/
Dokumentations- og Rådgivningscentret om Racediskrimination

4 Replies to “Kofi Annan’s fortjenstmedalje”

  1. DLF i Norge har programfestet at Norge skal trekke seg ut av FN. FN erstattes (som du sier) med en ny organisasjon som kun består av siviliserte, demokratiske regimer.

    MVH
    PAR

  2. Kofi var “chokeret” over at se tegningerne, sagde han. Men nåede ikke at få sagt, at han naturligvis også var chokeret over, at alle verdens muslimske lande indledte etnisk forfølgelse af danskere. Det skyldtes alene tidnød, at dette aspekt ikke nåede med i formandens tale.

Lukket for kommentarer.