Muslimer klager til FN

De 27 muslimske organisationer, der har anmeldt Jyllands Posten til politiet for overtrædelse af blasfemiparagraffen og racismeparagraffen i straffeloven, har besluttet at sende sagen videre til FN’s menneskerettighedskommissær. I en pressemeddelelse udtrykker talsmanden for de muslimske organisationer, Ahmed Akkari, stor skuffelse og utilfredshed over rigsadvokatens beslutning om, at staten ikke vil rejse tiltale mod Jyllands-Postens ansvarshavende redaktør.

https://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3623706/

Den danske rigsadvokat, Henning Fode, bliver rost i retskredse rundt om i verden for sin afgørelse om, at der ikke er grundlag for at føre en retssag mod Jyllands-Posten på grund af de 12 satiriske tegninger af profeten Muhammed, som avisen bragte i september i fjor. Det skriver Politiken fredag. EU’s justitskommissær, Franco Frattini, vil ikke forholde sig til selve indholdet i afgørelsen, men roser den danske fremgangsmåde.

– Rigsadvokatens afgørelse er et perfekt eksempel på, hvordan et demokrati fungerer. Det er retssystemet, der skal bruges i disse sager – ikke afbrænding af flag og ambassader, siger kommissærens talsmand, Friso Roscam Abbing

https://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=340180

Ja, min kommentar er nok ret forudsigelig. Jeg synes Ahmed Akkari og hans klage over Danmark hører fint hjemme i diktaturenes brancheorganisasion FN. Jeg er sikker på at Kofi Annan er glad nu hvor han også kan sole sin sammenslutning af terrorstater i lyset af Muhammedsagen, og lege skolemester for den civilicerede verden. Alle formørkede regimer glædes i disse dage.

4 Replies to “Muslimer klager til FN”

  1. Giver FN muslimerne ret i deres klage, burde alle vestlige demokratier trække sig sig ud af organisationen.

  2. Det bør de gøre under alle omstændigheder. Hvis vi skal lytte til en overnational forsamlig, bør den kun bestå af demokratiske nationer.

  3. det er værd at bemærke at rigsadvokaten formelt set hører under udøvende magt og at han derfor jævnf. grl §3 ikke er en del af dømmende magt og dermed ikke en del af retsystemet!
    Dette faktum kan faktisk godt give DK en fuld retfærdig dom for simpelt hen ikke at overholde reglerne for et retsamfund om magtens 3 deling.

Lukket for kommentarer.