FN-kritik af Danmark

Ved at afvise at tage officiel stilling til tegningerne afslørede den danske regering ikke blot, at islamofobi er blevet politisk banaliseret, juridisk forbrød regeringen sig også mod tre paragraffer i den internationale pagt om civile og politiske rettigheder, lyder påstanden.

Både SF-lederen Villy Søvndal og den radikale partileder, Marianne Jelved, mener, at regeringen burde have tilkendegivet sin holdning til tegningerne over for FN.

Ja ja Doudou Diène den er god med dig. Du har hovedet oppe i røven, og din skingre råben “racist” efter os – eller din sorte hudfarve – skal ikke forhindre os i at benytte vores ytringsfrihed. Problemet med sådan nogle som dig er at mange er blevet skrækslagne for at blive beskyldt for at være racister, og når du brøler bliver der stille omkring dig. Ikke her mester, jeg brøler også videre – mod dig og din korrupte brancheorganisation for diktaturstater.

https://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3625306/

3 Replies to “FN-kritik af Danmark”

  1. Fandeme ja. Jeg vil skide på FN. Organisationens eneste formål er at sikre muslimsk verdensherredømme.

Lukket for kommentarer.