Respekt til Jens Rohde


Jens Rohde til forsvar for ytringsfriheden.

»Jeg er fuldstændig ligeglad med religiøse følelser. Det er ikke et anliggende for mig. Det er ikke et anliggende for den danske befolkning«……

»Det har ikke noget som helst med det at gøre. Det har med at gøre, at vi i Danmark har ret til ret til at kritisere religioner – ligesom vi har ret til at kritisere politik. Og hvis jeg har lyst til at være mod islam, så skal jeg have lov at være mod islam, og jeg skal have lov til at kritisere islam, og jeg skal have lov til at diskutere alt, hvad jeg har lyst til omkring islam, eller indre mission, Scientology, nordisk mytologi eller en hvilken som helst religion«. ……..

»En mand fra Senegal, der sidder i et racediskriminationscenter, skal ikke pålægge os sindelagskontrol«, siger Jens Rohde.

Sådan Rohde.. Så er der givet klar besked..

https://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=444046