Skattesystemet skaber nasserøve

Der er ingen stolthed tilbage i dette land. Skattesystemet har forvandlet 1 million arbejdsduelige danskere til knælende tiggere, der lever af andres arbejde. Der er ikke økonomisk motivation til at tage personlig risiko, arbejde hårdt og tænke kreativt. Danmark er et paradis for nasserøve og et mareridt for de arbejdende.

Hopper man f.eks. ud af folkeskolen og får et ufaglært arbejde, så bliver man mødt med en marginalskat på 43 pct. Lytter man derimod til statsministerens opfordringer og sætter sig på universitetsbænken i fem-syv år, bliver man i sin erhvervskarriere mødt med en marginalskat på 63 pct.

Cepos artikel

En million mennesker i den arbejdsdygtige alder (16-66 år) nu lever af at nasse på andre mennesker………..

Velfærdsstaten og demokratiet har skabt en nation af svæklinge, som efterhånden er mere optaget af at kvalificere sig til et hav af offentlige ydelser ved at opføre sig asocialt og uproduktivt end at forbedre deres egen situation ved egen hjælp.

https://liberator.dk/brog/default.asp?id=474

2 Replies to “Skattesystemet skaber nasserøve”

  1. Jeps alle vi hårdt arbejdende ufaglærte er en flok nasserøve…………Kors i røven (her kan du så efter behag sætte en lille smiley med himmelvendte øjne) HR uni-dreng

  2. hov hov.. den fik du vist galt i halsen.. alle der er selvforsørgende har min dybeste respekt, men hvorfor skal folk med uddannelse straffes for det ? pointen var vel tydelig for enhver. .. beløn dem der arbejder og der tager en uddannelse (som de selv skal betale for).. dem der er nasserøve er dem der lever af offentlige kasser (se tegning)..

    og ps: jeg er sq ikke selv nogen uni-dreng, som du sikkert kan se på mit sprog.

Lukket for kommentarer.