South Park har erklæret Scientology krig


(Tom Cruise)

Flere religiøse kvababbelser.. Nu med indbygget filmstjerne. Det burde blive underholdende.

De to mænd bag “South Park” har erklæret Scientology krig. Matt Stone og Trey Parker er rasende over, at det lykkedes Tom Cruise at forhindre genudsendelsen af et afsnit fra november sidste år og nu får sekten med grovfilen. I det famøse afsnit “Trapped in the Closet” gøres skuespilleren til grin som skabsbøsse og det skal have fået ham til at lægge pres på ejerne af den TV-station, der sender “South Park” i USA. Ved hjælp af trusler om at boykotte PR-begvenhederne i forbindelse med premieren på “Mission: Impossible III” skal det være lykkedes Cruise at trumfe sin vilje igennem.
Skuespilleren nægter, at det forholder sig sådan, men programmet blev ændret i sidste øjeblik og der er ingen tvivl hos Stone og Parker. Det hele lugter langt væk af magtmisbrug og Scientology I en udtalelse til brancheavisen Daily Variety skriver de, at sekten måske nok har vundet dette slag, “men millionårs-krigen om jorden er først lige begyndt”.
Bataljen begyndte i mandags, da Isaac Hayes sagde op på “South Park”, hvor han lagde stemme til kokken Chef. Sangeren, der også er overbevist scientolog, begrundede sin afgang med vrede over den måde, tegneserien gør grin med religion. Han henviste blandt andet til Muhammed-tegningerne og sagde, at han ikke kunne klare mere religiøs intolerance. Dén købte Stone og Parker ikke. De påpegede, at Haayes havde haft det fint med at hænge kristendommen ud og først fik moralen galt i halsen, da løjerne gik ud over Scientology.

Se afsnittet “Trapped in the Closet” her
Eller her

www.magazine.dk
news.yahoo.com

3 Replies to “South Park har erklæret Scientology krig”

  1. Scientology religion?
    Ha!

    Islamisterne har et politisk program og scientology har en forretningsmodel.

    Det har ikke en skid med religion at gøre.

Lukket for kommentarer.