Imamser på ny mellemøst-rejse

De “lærde” (ha ha ha) imamser:

Abdul Wahid Pedersen
Abu Laban
Abu Bashar
Shaykh Raed Hlayhel
Ahmed Akkari
Jihad Al Farra.

Den nye rejse skaber da også frygt for, at vreden mod Danmark på ny blusser op, når den danske delegation skal tale for omkring 300 muslimske lærde og repræsentanter for muslimske organisationer fra hele verden.

Lærde ? Hvad har de opfundet ?

https://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=444203
(Imamser først spottet hos Polemikken)

3 Replies to “Imamser på ny mellemøst-rejse”

  1. En samling mørkemænd fra middelalderen der har spildt hele deres liv med at finde mening i en bog fyldt med vold og undertrykkelse. Frygteligt er det at nogen mennesker i verden, er så uvidende, at moderne civiliserede samfund skal bruge energi på at hive dem ind i lyset.

Lukket for kommentarer.