Aldrig mere Arla

Arla i aviser og TV spots:

Ærede borgere. De år, vi har haft i jeres verden, har lært os, at retfærdighed og tolerance er fundamentale værdier i islam. Vi vil samarbejde med islamiske organisationer for at finde en løsning på boykotten af Arlas produkter. Vi beder jer blot om at tænke over dette, og at I forhåbentlig vil genoverveje jeres holdning til vores virksomhed”, står der i Arlas annonce.

https://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3627232/

Jens Rohde:

Arla er parat til at sælge sin bedstemor for at sælge sine varer i diktaturlande. Jeg kan slet, slet ikke forstå, at man kan tage så let på vores principper. Mine frihedsrettigheder er ikke til salg for to liter mælk,« siger Jens Rohde

https://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3630170/

Nu er det noget tid siden efterhånden at vi holdt op med at købe Arla produkter, og har kunne konstatere at produkter som ikke hedder Arla, bliver revet væk fra hylderne i de lokale butikker. Vores familie er åbenbart ikke den eneste der synes Arlas mælk har fået en ulækker bi-smag den sidste tid.

3 Replies to “Aldrig mere Arla”

 1. Arla har lært, at tolerance er en fundamental værdi i islam…?! Man ved dårligt, om man skal grine eller græde. I Iran hænger de folk for at være homoseksuelle. Hvor tolerant er det?

 2. Nej – jeg har kigget efter vi har ingen Arla produkter i køleskabet – det har vi ikke haft i mange år. Arlas dårlige handelsmoral med bl.a. utallelige tvangslignende opkøb af mindre mejerier, utiltalende markedføring multinationel monopolkløe er helt i tråd med det nærmest landsskadelige knæfald Arla p.t. udfolder sig med i mellemøsten

 3. Arla har bl.a. rimelige pizzaoster i norske dagligvarebutikker.Jeg har fra tid til annen kjøpt slike, men nå er det slutt. Jeg takker for denne viktige informasjonen.

  Det er noe galt med bedrifter som gjør knefall for toalitære krefter bare for å tjene en skilling ekstra. De ser ikke ut til å forstå at dette fort kan bli blodpenger.
  Hva skal vi f.eks. si om Gooogles satsning i Kina? Der gjør de knefall for Partiet og lager en sensurert utgave, slik at den vanlige kineser ikke får den informasjon som vi tar som en selvfølge.

  Dessverre er Gooogle nokså sentral som søkemotor, men jeg skule gjerne visst hvilke andre som kan måle seg.

  MVH
  PAR
  https://www.dyrkmammon.no

Lukket for kommentarer.