Update: Prins Charles doktor på racist universitet Al-Azhar

Nå, så kom der alligevel lidt krudt i den historie efter et besøg hos Angantyr. Det var unægteligt lidt krydderi at Al-Azhar universitet, som prins Charles nu er æresdoktor på, er en samling muslimske racister.

The University of El Azhar is a racist university, with all that the word “Racism” entails. Its Imams and scholars always decry countries of the West, which reached a high caliber in terms of human rights, for having been racist countries at one point of their history.Would those turbans void of brains remove the speck from their eyes first before blaming others for actions carried out centuries ago?

It is a racist university for; in spite of the fact that it is a public university financed by all Egyptian taxpayers – Muslims and Christians alike – it only accepts Muslim students! Isn’t that racism?

It is a racist university because it separates male and female students and places them in separate campuses. It even goes as far as banning its female students from studying certain specialties. Isn’t that racism? If there is one thing for which I would like to thank that university of El Azhar, it is for having showed me its unveiled face that I would not have been able to witness had I not been one of its students.”

Læs historien om en elev fra El Azhar

Charles: >>Den seneste grufulde strid og vrede over de danske tegninger viser hvilken fare, der kommer ud af vores manglende evne til at lytte og respektere det, som er helligt og dyrebart for andre< <...........tilhørerne i Kairo, der kvitterede for det kongelige besøg med et stort bifald.......... Prinsen modtog forinden en æresgrad ved universitetet for sit arbejde for at fremme forståelsen af islam i den vestlige verden....

Må jeg foreslå at du starter med at opdrage lidt på dine børn, før du begynder at lege bademester overfor os..

https://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=444479

2 Replies to “Update: Prins Charles doktor på racist universitet Al-Azhar”

  1. Prins Charles er så stort et fjols, at det nok nærmere er en ulempe end en fordel for muslimerne at have ham på deres side.

Lukket for kommentarer.