Tak, Ahmed Akkari

En mutant fødes..

Det afsløres i aften i en dokumentarfilm fra Danmark på den franske tv-station France 2, hvis journalister har brugt skjulte kameraer for at trænge ind bag facaden af imamerne.
I en central passage i udsendelsen fremgår det, at imam Ahmed Akkari indirekte truer lederen af Demokratiske Muslimer, det radikale folketingsmedlem Naser Khader (R), som foreslås myrdet, hvis han kommer i regeringen.

»Hvis han bliver minister for udlændinge eller integration, skulle man så ikke sende to fyre ud for at sprænge ham og hans ministerium i luften,«

Endnu engang, Birthe Weiss, tak for den humanitære opholdstilladelse han fik af dig i 1994.

Vi tager nu den stakkels dreng Akkari og tilføjer masser af socialdemokratiske velfærdskroner.

Resultatet:

Og tak, Ahmed Akkari, fordi du beriger vores kultur med dine input.. Du må undskylde at de danske skatteydere har givet dig husly og mad på bordet i dette vantro helvede alle disse år. Det var ikke meningen vi ville såre din fine muslimske følelser. Undskyld vi er her, og vi vil snarest overdrage al magt til dig og din fantastiske kultur.

Arrrrrhhhhggggggg…. Pis af, Akkari.. Du er ikke velkommen mere..

Og ps: Tag lige at betal det du har lånt. Du behøver ikke udskyde din afrejse, bare send pengene.

https://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3634472/

3 Replies to “Tak, Ahmed Akkari”

  1. hold dit løfte. forlad Danmark for evigt.du er terrorist i Danmark og er ikke velkommen, hvordan vil du ha det hvis jeg truer dig og din familie , du er direkte mindre begavet, det vi i danmark kalder sinke,du har en kone i et andet land ?? hvorfor er du ikke der ikke for din kone og børn???? du er flygtning, der er fred i dit land, du er gæst, festen er slut , som alle andre høflige menesker må du bryde op og tage hjem, du er farlig for Danmark, skrid, dø eller i fængsel resten af dit liv ,Dennis

  2. Ahmed Akkari is a big asswhole and a selfish man he must go home without any discussion.

Lukket for kommentarer.