2 Replies to “Hvem skal spille muhammed ?”

 1. Skattetryk gør..
  Pia Kjærgaard gør..
  Nhasser Hhader gør… men tør måske ikke mere
  Få tør tage ´pis på´ ..eller det lidt pænere udtryk ´satire´.. på en religion og dens tilhængere af frygt for represalier – af en eller anden art.
  Minder det en anelse om tiden fra 1940-45, hvor kunstnere – eller for den sags skyld alle – skulle vare sin mund eller risikere at blive dræbt??

  Lige nu er der rent faktisk ikke en udenlandsk besættelsesmagt, men hvorfor skal danskere nu være påpasselige med udgydelser af enhver art, der måske kan krænke mennesker, der går ind for: Diktatur, vold, opdeling af mennesker (og andre dyr) i rene og urene, stening af kvinder osv.

  Det er netop nu, der skal lave revy, morskab, ikke mindst ny lovgivning og frem for alt – total latterliggørelse af stenalderreligioner.

  Er Danmark allerede besat, siden frygten er så stor for at ytre sig om noget så totalt latterligt som en arabisk ørkenreligion, der åbenlyst bekender, at vold og terror er vejen frem, så vi alle kan leve i et `frit demokratisk islamisk samfund´????

 2. JA VI ER BESAT!!! Og alle danskere som sætter deres kryds til venstre for midten er ikke et hak bedre end de danskere der under krigen tog nazisternes parti.

Lukket for kommentarer.