Naser Khader overvejer at forlade politik

Det radikale folketingsmedlem Naser Khader overvejer at forlade dansk politik. Det sker, efter at den danske imam Ahmed Akkari har fremsat dødstrusler mod ham i en fransk dokumentarfilm fra France 2, som TV2 Nyhederne sender senere torsdag aften.

Til TV AVISEN siger han, at han nu overvejer at trække sig som politiker for at beskytte sig selv og sin familie. De seneste måneders optrapning i debatten efter Muhammed-tegningerne har gjort truslerne mere nærværende.

Ifølge TV2 Nyhederne er han meget rystet over dødstruslerne og er gået under jorden.

Du skal selvfølgelig beskytte din familie, ingen snak om det.. Tag bare en velfortjent pause, så håber jeg du er klar igen på et tidspunkt. Du har min respekt uanset hvad du gør.

og ps: Lidt medie lir kan vel aldrig skade ;o)

Damp Radioen

3 Replies to “Naser Khader overvejer at forlade politik”

  1. Khader repræsenterer et parti, der mere end noget andet har brandet sig via en slap holdning i udlændingespørgsmålet. Stod det til de radikale, skulle vi lukke mange flere muslimer ind i landet, hvilket selvfølgelig ville betyde, at vi ville få mange flere af Akkaris slags at døje med. Via sit medlemskab af de radikale bidrager Khader altså selv til de problemer, der i dag hjemsøger ham.

  2. En løsning kræver en moderat muslim der kan få den fornuftige del af muslimerne i tale. Det er Khader pt den eneste der kan. Iøvrigt fatter jeg heller ikke hvad han laver i det latterlige parti.

  3. Muslim eller ikke muslim – Islam er totalitær, der er ingen vaklen, derfor er moderate og ikke mindst demokratiske muslimer en lodret hellig løgn.
    Naser Khader bruger ordet demokrati som et “mantra” – (har nogen hørt ham sige andre ord?) – til at narre de godtroende danskere. Han er snu som bar .., han oven i købet hyldes for indførelse af Islam/sharia via demokratiet – hans eget parti er yderst nærliggende. Khader kan kunsten: Spil for galleriet!

Lukket for kommentarer.