Det ser sort ud

People are affolés, like the thirties. People are leaving. Especially the Jews. But if you try and make the parallel to the thirties, you get cut off. Your colleagues won’t talk to you, stop having you speak at colloquia. In 2002, the cry was “Synagogue brulé, République en danger.” In 2006, it was “Ilan Halimi brulé, République en danger.”
It’s gotten worse. Before we had hope. We told ourselves, they’re unaware. If we can get them to look at this clearly, we can persuade them. Now we’ve persuaded them, and they do nothing.
The level of appeasement is depressing: every time the Muslims get angry, the French trip over themselves to calm their passions. It’s far worse now. I am losing hope for France.
Even the French communities in good neighborhoods, with fancy Kosher restaurants nearby, are feeling the cold wind blow.
Now, in market places, in schools, even when it doesn’t involve immigrants, Jew is used as an epithet. You can even call a Chinese “dirty Jew” if you want to insult him.

https://www.theaugeanstables.com via Atlas Shrugs

Det ser ikke godt ud i Frankrig, eller i Danmark. Eller EU, for den sags skyld. Franske jøder er åbenbart begyndt at rejse ud af landet, og i lille Danmark udtaler politiet selv at det ikke længere er sikkert i visse områder.

Blandt danske jøder har det længe været kendt, at Nørrebro er et farligt område. Chefkriminalinspektør Per Larsen har rådet jøder til ikke at bære Davidstjernen og mener i øvrigt, at jøder bør opføre sig diskret: »Insisterer man som jøde på at gå rundt på Nørrebro, så kan det da godt være, det giver nogle problemer. Jøderne må selv være med til at undgå konfrontationerne,« sagde han til Jyllands-Posten 11. august sidste år.

Hverdagens had

2 Replies to “Det ser sort ud”

  1. Hadet mod jøderne er blot endnu et bevis på, at muslimerne får lov til at sætte dagsordenen overalt i verdenen. Dette skyldes i høj grad, at den politisk korrekte venstrefløj er mere end villige til at spille nyttige idioter og give efter for deres krav.

  2. Kommentar til kommentar: NEMLIG!

    Nazisme og islamisme er helt parallelle ideoligier – Forskel? Islamisme er i uhyggelig grad langt den farligste SATAN.

Lukket for kommentarer.