2 Replies to “Velkommen til Malmö”

  1. Jammen forklaringen ligger jo netop i at disse mennesker aldrig har gået i skole. Malmö har fået dem, og tro mig de bliver, så den eneste løsning må være at uddanne dem, og så smid for pokker de tørklæder af h….. til de virker som en rød klud.

  2. Man har gjort Malmø fortræd.
    En gang en vigtig dansk by, spillede en stor rolle i Reformationen, hvor den var oprindelsessted for Malmø-bekendelsen (som af begivenhederne desværre blev undertrykt til fordel for Viborg-bekendelsen). Først satte svenskerne deres mærke overalt i den gamle danske by, siden har de mast den og andre skaanske byer fulde af alle de folk, som “Sverig” saa fordomsfrit tager imod. Altid rart at have et par erobrede provinser til det formaal, saa slipper Sverig jo selv for dem.

Lukket for kommentarer.