Skattesystemet modarbejder uddannelse

Sådan gøres vi alle til socialdemokrater..

Hvis regeringen mener sin globaliseringsstrategi alvorligt, er den nødt til at ændre på den høje beskatning af viden og arbejde. Lavere marginalskat i toppen vil gøre det nemmere at tiltrække og fastholde dygtige højtuddannede.

https://www.jp.dk/kp/artikel:aid=3644244/

Bl.a. medfører den høje marginalskat i Danmark, at tilskyndelsen til at tage en længere uddannelse reduceres, fordi skatteprogressionen i dag ”spiser” en del af lønpræmien ved at uddanne sig.

Cepos om topskat

Hopper man f.eks. ud af folkeskolen og får et ufaglært arbejde, så bliver man mødt med en marginalskat på 43 pct. Lytter man derimod til statsministerens opfordringer og sætter sig på universitetsbænken i fem-syv år, bliver man i sin erhvervskarriere mødt med en marginalskat på 63 pct.

Cepos om uddannelse

Danskernes IQ på 10. pladsen i Europa

https://www.jp.dk/nyviden/artikel:aid=3642036/ via Ulla

De seneste tal fra Dansk Arbejdsgiverforening viser, at de højtuddannede forlader Danmark

https://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=445670

Det er himmelråbende idiotisk, og det kan ene og alene tilskrives midsundelse, jantelov og ligemageri fra uduelige politikere.

Tidligere indlæg:

Efterløn: Generationen der åd sine egne børn
Stjæl fra din nabo
Danskerne er EU’s fattigste folk efter skat.
Danskerne bliver dummere
Gedehyrder
Hvor flytter de hen ?

4 Replies to “Skattesystemet modarbejder uddannelse”

  1. he. Ja men nu kommer et velfærdssamfund jo ikke gratis. Så når folket nu vil have gratis uddannelse og et socialt sikkerhedsnet, så må de jo også betale for det.

  2. Det accelerende skattevanvid, formynderstaten har vitterligt sat sit triste præg på den danske nation, på den danske befolkning.
    Begreber som moral, ære,værdighed og ansvar forlader i stigende grad det enkelte individ. Begreberne er blevet inddraget i den “politiske værktøjskasse” At frasige sig personligt ansvar er lig med at frasige sig indflydelse og magt.

Lukket for kommentarer.