Socialistisk Folkepartis Ungdoms Forbryder

Hans drøm:

Hans virkelighed:

Det 18-årige medlem af Socialistisk Folkepartis Ungdom (SFU) var sigtet efter paragraf 119 om trusler mod personer i “offentlig tjeneste eller hverv”. Dommen blev gjort betinget, fordi den 18-årige ikke tidligere har været i konflikt med loven. ………….

……………………I retten forklarede den 18-årige kontanthjælpsmodtager, at det var sket i ren og skær kedsomhed, og at han ikke havde tænkt nærmere over konsekvenserne.

Socialist ! Kontanthjælpsmodtager ! Kedsomhed ! Dødstrusler mod Danmarks statsminister ! Betinget dom !

Hvorfor er jeg ikke forbavset over hvilke typer SFU indeholder… “Det er samfundets skyld…buhuuuu..” Rødfascister og nasserøve under dække af gode intentioner.. Disse velfærdsundermålere er uden magt kun latterligt og ynkeligt skravl, men så snart de færdes i flok bliver de dødsensfarlige socialistiske tyranner. Lad os få noget kød på den stakkels dreng, og det får han kun med frisk luft, arbejde, selvforsørgelse, selvrespekt, og ansvar for eget liv. Giv ham dog en dom der kan mærkes, og send ham ud i selvforsørgelse. Det er det eneste der dur mod denne afskyelige virus der smitter vores børn. Den røde fascisme.

https://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3643838/

One Reply to “Socialistisk Folkepartis Ungdoms Forbryder”

  1. DE RØDE SVIN
    BURDE FORBYDES. BEMÆRK AT SF BYGGER PÅ DEN GAMLE CIA AGENT AXEL LARSEN, DER SVEG SIT LAND- I DAG ER DET NAVNE SOM SØVNDAL, STEEN GADE, HOLGER K og SOHN DER ER FARLIGE

Lukket for kommentarer.