Et skridt nærmere politistaten

Venstres Ungdom er lodret uenig med flertallet i Venstres folketingsgruppe, som har tilsluttet sig antiterrorpakken. VU-formanden støtter Birthe Rønn Hornbech.

Der er måske håb for Venstre engang i fremtiden..

https://www.berlingske.dk/indland/artikel:aid=716304/

Antiterrorpakken vil ændre ved væsentlige retsprincipper i det danske samfund, men i Venstre brugte man ikke lang tid på at lukke munden på kritikere i egne rækker. Det sagde Britta Schall Holberg efter et gruppemøde torsdag, som varede knap en time.

Hold fast Britta.

https://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2006/03/30/131137.htm

Advokatrådet:

at PET ifølge forslagets bemærkninger også kan anmode om løbende at få tilsendt alle nye oplysninger om en borger, så snart andre myndigheder modtager dem. Endvidere er det ikke nogen betingelse, at PET’s anmodning retter sig imod en bestemt (navngiven) person. Hvis de øvrige betingelser i forslaget er opfyldt, kan PET således f.eks. anmode om at få oplysninger om alle, der i et bestemt tidsrum blev bragt til skadestuerne i et givent område”

https://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2006/03/30/111215.htm

Politifolk bekymrede over styrket PET..

Østeuropæisk centralisme
– Det minder jo om østeuropæisk centralisme, bemærker en højtstående politileder om justitsministerens beslutning om at udvide PETs arbejdsområde, så det hemmelige politi også kommer til at behandle sager om alvorlig organiseret kriminalitet.

https://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2006/03/29/114143.htm

Tidligere indlæg:

Stå fast, Birthe Rønn Hornbech
Filmen der blev virkelighed (1984)
Fascistminister Lene Espersen
Dansk Folkeparti er en flok idioter

5 Replies to “Et skridt nærmere politistaten”

 1. Hvem fanden har man efterhaanden tilbage at stemme paa? Jeg tenderede i retning af de konservative, fordi de var de eneste som talte om skattelettelser. Saa oplever man den vanvittige justitsminister Lene Espersen synge duet med fhv. fremskridtsmand Behnke om den kommende politistats lyksaligheder, og glemmer alt om at sætte kryds ved C. Nu staar man saa i den situation at hverken Rønn-Hornbech eller Schall-Holberg stiller op i éns kreds. Surt!

  Kristoffer Mogensen

 2. Liberalisterne ER KLART IMOD.. Stem på dem..

  https://www.liberalisterne.dk

  Flere politistatsmetoder på vej..

  Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) skal fremover have lov til også at spionere mod danske statsborgere.

  Som en del af VK-regeringens antiterrorpakke foreslår forsvarsminister Søren Gade (V), at FE fremover skal kunne udveksle oplysninger med Politiets Efterretningstjeneste (PET), ligesom FE får hjemmel til at “være i besiddelse af oplysninger om danske statsborgere og personer, der opholder sig i Danmark eller oplysninger, der i øvrigt har tilknytning til Danmark”.

  https://www.berlingske.dk/indland/artikel:aid=716900/

 3. Allan,
  jeg maa altsaa forstaa det saaledes, at vi ikke alene bliver beriget med et Hemmeligt Politi med hæmningsløst udvidede beføjelser, men at FE tillige skal være deres lovbefalede informanter. Hvordan kan det være at saa mange tager saa let paa dette?

  Hilsen,
  Kristoffer Mogensen

 4. Forresten, hvor og hvornaar stiller Liberalisterne op? Min bekymring gjaldt de etablerede partier.

 5. Kristoffer, må jeg foreslå at du kontakter Liberalisterne og evt melder dig ind. Alle gode kræfter må mobiliseres nu.

Lukket for kommentarer.