Sådan bruges Tipsmidlerne

“Dialog”-møde mellem den arabiske studenterforening og Dansk Ungdoms Fællesråd, sendt på Al-Jazeera sidste fredag.

Muhammad, Chairman of the Sudanese Student Union: ……………………. Among these forces, obviously, there will be Danish forces. I would like to inform you that because the Sudanese people are so angry over this affront, they will kill the Danish soldiers before they kill the others.

Ahmad Al-Shater: Don’t translate that word for word. Just say that the Sudanese will put up resistance against them.

Se Video fra Memri

Hjælp, mine tå-negle sidder dybt boret ind i mine fodsåler efter at have set velfærds-fede danske unge YDMYGE sig overfor islamister. Det er pinligt ud over alle grænser, og jeg skammer mig over at Danmark har fostret sådan en flok ryggesløse kujoner.

DUF / Dansk Ungdoms Fællesråd

Det hele er betalt af statens tips og lotto monopol…

Staten sagsøger (og truer) hjemmesider til højre og venstre for at beskytte deres statslige spillemonopol. Hvorfor egentlig ? Her har du svaret.. For at kunne finansiere denne slags ydmygelser af det danske folk.

Dansk censur på nettet..

Jeg kan i den forbindelse nævne at Buhuu (Danmarks mindste søgemaskine), er blevet sagsøgt af Spillemyndigheden for at benytte data fra Dmoz, da den indeholdt links til spillesteder som ikke var godkendt af myndighederne i Danmark. Den danske stat har i den forbindelse benyttet afpresning og trusler for at få denne lillebitte søgemaskine til at makke ret. Men de står fast, og skattetryk.dk er i besiddelse af alle dokumenter i sagen. Nærmere følger.

Via Uriasposten