Dhimmi Radio

Islamofascist studievært på DR2 programmet Adam og Asmaa

Foreningen Kvinder for Frihed beskriver således Asmaa Abdol-Hamid som en “islamisk fanatiker og tilhænger af sharia” og vil have DR’s ledelse til at gribe ind.

https://www.kvinderforfrihed.dk

Enhedslistens Asmaa Abdol-Hamid, islamofascist og totalitær anti-demokrat på 2 fronter. Hun er både extrem socialist og islamist. Enhedslistens mutantmaskine har fostret endnu et angrebsvåben mod frihed og demokrati.

Enhedslisten !

Abdol Hamid står samtidig i spidsen for 11 islamiske organisationer, som har anlagt sag mod JP pga. Mohammedtegninger. Disse organisationer er de mest konservative og endda fundamentalistiske islamiske organisationer. Blandt dem er den islamiske organisation Minhaj – Ul- Quran.

Minhaj – Ul- Quran !!

Af bevægelsens hovedhjemmeside i USA fremgår medlemmernes reelle mål: “islamisk overherredømme verden over – elimineringen af ateistiske ideologiers indflydelse – islamisk dominans såvel politisk, kulturelt, akademisk, socialt, åndeligt og økonomisk”. Minhaj-ul Quran er grundlagt i 1980 af den pakistanske professor i sharia (islamisk lov) Muhammad Tahir-ul-Qadri, født 1951. Han er kendt for i sin tid at have bakket general Zia ul-Haqq op til at gøre Pakistan til et diktatur som en ren teokratisk islamisk stat og indføre islams strenge sharialov i Pakistan, bl.a. med skærpelse af blasfemi til dødsstraf, afhugning af lemmer, og strenge straffe især for det ikke-muslimske mindreltal. Ikke-muslimer har ikke samme rettigheder som muslimer.

Danmark som Dhimmi stat !

https://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=183

Asmaas forsvar af tørklæde og hendes argumenter for det er også de samme argumenter, som islamisterne kommer med. Hun siger bl.a. ” Tørklæde giver mig en større ligestilling med manden, fordi jeg mener at kvinder i dag bliver udnyttet og bliver vist som sexobjekter, og det er meget undertrykkende.”. Med samme argumenter angriber de islamiske grupper og stater kvinder i mellemøsten og beskylder dem for at fordærve samfundet med deres vestlige påklædning, når de nægter at bære tørklæde!

Kvindeundertrykkelse !

https://www.nahid.dk/

Luk DR (Dhimmi Radio) NU..

https://www.berlingske.dk/indland/artikel:aid=717352/

Afmeld din DR licens her

4 Replies to “Dhimmi Radio”

  1. Asmaa repræsenterer middelalderen og
    anderkender ikke videnskabens beviser,
    det det demokratiske Danmark, alm. danskere gider ikke se eller høre hende,
    så derfor sluk for det DR.program.

Lukket for kommentarer.