Antisemitismen eksploderer i mellemøsten

Arabiske tegnere har ikke humor. Mest synd for dem selv egentlig, sikke en kedelig verden de dog lever i. Måske er det varmen. “Køb noget airconditioning”, så går det måske bedre.

Mens den muslimske verden svarer voldeligt på Muhammed-karikaturer og erklærer, at den vestlige ytringsfrihed er gået for vidt, fortsætter aviser i den muslimske og arabiske verden deres stereotype fremstilling af jøder. Faktisk har nogle aviser udnyttet balladen som undskyldning for øget anvendelse af karikaturer med antisemitiske stereotyper og Holocaust-fornægtelse,« siger direktøren for Anti-Defamation League, Abraham Foxman.

https://www.jp.dk/udland/artikel:aid=3655498/

The Arab Media’s Portrayal of Jews:
The extreme reaction to the publication of caricatures of the Prophet Mohammed in the European press has led to death threats, rioting and the targeting of Danish and other European embassies and institutions throughout the Muslim world. At the same time, some Muslim and Arab newspapers and Web sites have ratcheted up their publication of cartoons with virulently anti-Semitic and anti-Israel themes.

https://www.adl.org/main_Arab_World/default.htm