Psykopaternes vagtparade i NY

Islamistmassemøde i NY: Det virkelige Holocaust er på vej…

Massemøde i New York med Islamic Thinkers Society (Islamiske Tænkeres Selskab – det er da en selvmodsigelse af karakter), som udenfor det israelske konsulat i kor messede “Paddehatteskyen er på vej! Det virkelig holocaust er på vej!”

Den Queens-baserede gruppes demonstration blev overvåget af Investigative Project on Terrorism, hvis medlemmer lagde mærke til skilte med påskriften “Islam vil dominere” og et billede med et islamisk flag vejende over Det hvide Hus.

De messede på arabisk, og det er oversat af Investigative Project on Terrorism, ledet af Steve Emerson, en tidligere reporter for CNN. Her er nogle uddrag fra det, de messede:

Leder (på arabisk): “Med vort blod og vore liv vil vi befri al Aqsa!” [Resten var også et svar på arabisk:] “Med vort blod og vore liv vil vi befri al Aqsa! Israelske zionister, hvad siger I? Det virkelige Holocaust er på vej.”

https://www.militantislammonitor.org/article/id/1867