Basis for ballade ?


Statuen viser kristne engle der træder på profeten muhammed – og findes i Vor Frue Kirke i Dendermonde i Flandern i Belgien. Den er fra 17. århundrede. Hvad synes I, Seidenfaden og Jelved ? Skal vi ødelægge den for at undgå konfrontationer ? Eller er den kulturarv ? Jeg glæder mig til at høre jeres mening..

Via Hodja via Bruselles Journal via Democracy Frontline

3 Replies to “Basis for ballade ?”

  1. Du får næppe noget svar, eller også får du et dobbelttydigt svar.

    Men selvfølgelig vil englene ud fra islamisk tankegang stå til destruktion, når islam har taget magten i Europa. Også billedet af Muhammed i helvedet i Bolognas domkirke vil blive ødelagt, samt Holger Danske i Kronborgs Kælder og diverse kalkmalerier af Holger Danske eller andre helte fra korstogstiden, Cort Adelers mindeplader i hans gård og i Vor Frue Kirke og alt, hvad der måtte være opkaldt efter ham i Norge….etc. etc.

    Vi skal udrydde al kultur og finde tilbage til 600-tallets primitivitet uden billedkunst, uden musik…

    Vore politikere læste IKKE på lektion om islam, før de åbnede Europas grænser for invasionen! De har måske ikke engang læst på den NU, og ved i virkeligheden måske slet ikke, hvordan den brede befolkning har det og hvad den mener….

  2. Den muslimske invasion er i gang og langsomt men sikkert vil vores vesteuropæiske kulturarv blive ofret af hensyn til denne befolkningsgruppe.

Lukket for kommentarer.