Skattekroner til terrorister

Frankrig har en fremskreden plan om, hvordan man kan finansiere det Palæstinensiske Selvstyre, deriblandt medlemmer af den hær som Hamas ved at opbygge, under dække af, at betale løn direkte til Selvstyrets ansatte. I fredags bekendtgjorde den franske præsident Jacques Chirac sin plan om, at kreere et beløb til Verdensbanken for at betale de 165.000 ansatte i det Palæstinensiske Selvstyre, som ikke har fået udbetalt deres løn i en måned, på grund af nedskæringer i beløbende fra de lande som er modstander af Hamas’ dagsorden om at udslette Israel.

Ved siden af den franske præsident stod PLO’s formand Mahmoud Abbas, som er på Europatur og spiller rollen som moderat palæstinenser. ” Det internationale samfund skulle give den nye regering en mulighed for at udtrykke sig selv, at tilpasse sig, og harmonisere sig selv med de internationale love,” sagde Abbas. Hamas tilpasser sig. Hamas er i dag en regering, en ansvarligt regering med ministre som arbejder med sine naboer, med Israel og resten af verden.”

Chirac’s plan forlanger ikke, at Hamas skal indgå noget som helst forlig med deres indstilling til Israel for at få udbetalt pengene til de ansatte i Selvstyret – som også omfatter titusinder af Hamas medlemmer og terrorister.

Selvstyres finansminister Omar Abdel Razek sagde, “ vi vil tale omkring detaljerne og beskytte rettighederne af det ( Hamas kontrollerede) finansministerium for at kontrollere alle de finansielle procedurer.” Dette oversat praktisk betyder, at Hamas skal have total kontrol over pengene som kommer fra Frankrig uden nogen form for ansvarlighed overfor Frankrig eller nogen som helst, og som giver Hamas den frihed at kanalisere de penge de ønsker ind i terrorisme.

Vidste du , at den Europæiske Union indtil nu har givet 500 millioner EURO per år i adskillige år. Det palæstinensiske Selvstyres område er ikke så stort. Med 500 millioner EURO per år fra EU, og i tillæg til dette kommer så de penge som USA har givet dem, og udover det kommer så pengene fra andre arabiske lande, er der så nogen som helst undskyldning for det råb vi hører ” stakkels palæstinensere ”som er sultne og udhungrede. Det billede som tegnes af medierne af ” flygtningelejrene ” stemmer ikke overens med virkeligheden.