Skattefacister


Den store svinehund.

SKAT forsøger at indgå en studehandel med en 58-årig kvinde for at dække over en bogføringsfejl i 1988, som SKAT ikke vil anerkende. Fejlen førte til, at kvinden blev erklæret konkurs med sit selvstændige firma på en forkert skattegæld. SKAT anerkender intet ansvar, men er parat til at forhandle med kvinden, som vil have en stor erstatning.

Jeg føler med den stakkels kvinde. Der er ingen retssikkerhed i Danmark når skattefacisterne kan have opfyldt deres personlige arbejdskvota. Så er borgerne bare forsvarsløse ofre. Den store svinehund er løs.


Skattefacisternes ideolog og svinehundenes general Kristian Jensen (V).

https://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3713768/

2 Replies to “Skattefacister”

  1. Hvis ikke der kommer til at rulle hoveder, så vil jeg fremover betragte skatteunddragelse som frihedskamp.

Lukket for kommentarer.