Farvel og tak

Norges rikeste mann, John Fredriksen, gir opp sitt norske statsborgerskap. For 2-3 uker siden byttet Fredriksen til kypriotisk statsborgerskap.

Ja sådan kan det gå – som fiskerkonen i Brødrene Grimms eventyr om at kræve mere og mere. Til sidst er det slut. Alle de dygtige mennesker der holder samfundet innovativt flytter væk, forbi de ikke kan have deres personlige ejendom i fred. Nu elsker de danske medier jo at fortælle om alle de successhistorier er der i landet. Eventyret om Cybercity, Skybe, Giga, Navision, osv.. Sandheden er bare at alle disse mennesker også har været en tur i udlandet og ikke ligger øre af den fortjenste i Danmark. Nu begynder disse mennesker (der skaber næsten al vækst) også at bytte deres pas til noget mere venligtsindet. Det er foreståeligt, og egentligt er det besynderligt at det ikke er begyndt noget før.

Når de sidste er væk, hvem skal så skabe fremdrift i verden ? Villy Søvndal ? Ole Sohn ? Eller måske Svend Auken ?

https://www.dyrkmammon.no/
https://n24.no/naeringsliv/article1311445.ece

One Reply to “Farvel og tak”

  1. Hvordan ville betalingsbalance se ud uden søfarten ? Ikke så godt.

    Uenig i regeringens skattestop – det skal ikke ligge på boliger, men på lønninger. Bedst at der kommer nedsættelser.

Lukket for kommentarer.