Forkælede snotunger

200 kilo pasta med kødsovs – klassikeren fra ethvert kollegiekøkken – endte tidligt i dag på Finansministeriets facade, da en snes unge demonstrerede mod størrelsen på uddannelsesstøtten. Deltagerne kylede maden mod bygningen og lod noget ketchup ledsage serveringen af studenterretten.

Forkælede snotunger. I skulle ikke have en eneste krone hvis det stod til mig. Sådan en flok forkælede tabere burde sendes ud og lave nyttigt arbejde – i stedet for at spilde skatteydernes penge på en uddannelse i åbentlyst ikke fortjener eller kan administrere, for der er da ingen arbejdsgivere (ud over det offentlige, selvfølgelig) der kan bruge sådan en flok forkælede snotunger. Og så i landet med verdens mest generøse uddannelses støtte. Føj. Betal jeres uddannelse selv – og forsørg jer selv. Det gjorde jeg.

https://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=453130