Christiania

Forhandlingerne om at lovliggøre boligsituationen på Christiania er gået i hårdknude.

Gennem tre år har myndighederne og Christiania forhandlet om at oprette et boligselskab og en fond som erstatning for den nu ophævede rammeaftale om kollektiv brugsret til Christianias bygninger.

https://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2006/05/12/082013.htm

Hvis jeg nu satte et telt op i naboens have, og kæmpede indædt for at for lov at bo huslejefrit i 30 år på en anden persons ejendom – mon så staten ville prøve at lovliggøre min besættelse ? Næppe. Jeg er nemlig bare en lille borger, og ikke en venstreorienteret bevægelse med politisk beskyttelse langt ind i magtens centrum.

Se nu at få ryddet den skændsel mod almindelige skatteydere der selv har betalt for deres ejendom. Vi taler her om noget af Københavns mest attraktive jord. Det er milliarder værd, og de penge tilhører almindelige danskere. Ryd Christiania og sælg jorden til ejerlejligheder – pengene kan I bruge til skattenedsættelser.

2 Replies to “Christiania”

  1. Hvorfor er det så svært at forstå at rigtigt mange mennesker holder af Christiania som det er? Christiania skiller sig ud fra de ensformige karreer og fortæller derfor mange om en anden måde at leve på. Christianias massive støtte er et bevis på dette. Derudover har Christiania en social positiv og kulturel funktion. Hvis man ikke kan lide Christiania er det da i orden – Men de hundrede tusinde der holder af og bruger stedet giver da Christiania berretigelse langt mere end penge fra kedelige kontor byggerier gør.

Lukket for kommentarer.