Cocktail

………………ikke være svært at finde danske muslimer, der helt frivilligt vil ofre sig i terrorhandlinger her i landet. Jeg er sikker på, at mange vil melde sig til opgaverne, fortæller Kasem Ahmad, da Ekstra Bladet opsøger ham i Det Islamiske Trossamfund i Københavns nordvestkvarter.

– Findes der også folk her i moskeen på Dortheavej, der vil lave terrorhandlinger efter Abu Labans afrejse?

– Ja, helt sikkert, fastslår Kasem Ahmad og fortsætter:

– Det har ikke noget umiddelbart med Abu Labans afrejse at gøre, men stemningen er nu så dårlig, at det må få konsekvenser.

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article196585.ece

Danmark skal “ødelægges” som hævn for Muhammedtegningerne, siger et fremtrædende medlem af al-Qaeda i en ny video, der blev lagt på internettet torsdag. Truslen omfatter også Norge og Frankrig.

https://www.berlingske.dk/udland/artikel:aid=738228/

Abu Mazen kontrollerer Arafat Fonden, hvis kapital er anslået at være billioner – absolut nok til at dække den offentlige sektors lønningsliste og lette humanitær nød i de palæstinensiske territorier. I stedet frigav Fatah 25.000 USD til hver af de 15 eller 16 terroristgrupper under dets protektion, og følger derved i afdøde Arafats fodspor, som brugte disse hemmelige spareskillinger til at finansiere sin krigskampagne mod Israel. Det samlede betalte beløb fra Abbas til disse grupper beløber sig til omkring 9 mill. USD.

Bevæbnede tiggere

USA og EU enige om, at det internationale samfund skal finde en midlertidig ordning, så omverdenen kan afhjælpe det palæstinensiske selvstyres økonomiske krise.

https://www.berlingske.dk/udland/artikel:aid=737274/

Et simpelt spørgsmål.. Hvor mange af disse mennesker lever af vestlige skattekroner ? Stort set allesammen ! Stop bistandshjælpen, både den de får i Danmark og i deres hjemlande.