Hjem is

Selvom Hjem-Is tjener masser af penge, så har firmaet ifølge Ekstra Bladet ikke betalt en krone i skat de seneste år. Sidst det skete var i 2001. Dengang slap Hjem-Is ifølge Ekstra Bladet 9,5 millioner kroner til den fælles kasse, men det var slut, da firmaet den 1. januar 2002 blev overtaget af det multinationale selskab, Nestlé, der allerede ejede Premier Is.

Multinationale ! Globalisering ! Profit ! Uha da da.. Hvad med de 2 millioner arbejdsduelige danskere der ikke betaler skat ? De hæver endda af skattepengene. HjemIs skaber arbejdspladser, skaber lønindtægter, osv, osv.. Hvad bidrager de 2 millioner danskere med ? Ingenting !

https://www.jp.dk/erhverv/artikel:aid=3729564/

6 Replies to “Hjem is”

  1. Nestle må da være uamindelige dårlige til at drive erhvervsmæssig virksomhed, siden deres skattepligtige indkomst udviser underskud. Mig bekendt har de ikke investeret i Danmark, som skulle berettigede skattemæssige afskrivninger, så hvorfor underskud ?

  2. Så har de ikke fået genoprettet Premier Is ? Det er snart mange år siden de overtog Premier Is.

  3. > Nestle må da være uamindelige dårlige til at drive erhvervsmæssig virksomhed, siden deres skattepligtige indkomst udviser underskud.

  4. Hvis jeg selv kunne vælge hvilket land min løn skulle beskattes i, blev det helt sikkert ikke Danmark. Nestle lever i en globaliseret verden, og det er på tide at Danmark vågner op – og sætter skatterne ned til et konkurrencedygtigt niveau. Så kunne det være at de internationale virksomheder valgte Danmark som hjemsted. Indtil da, vil globaliseringens nye muligheder ikke gavne Danmark. This is a fact of life, og det er ligegyldigt hvad du synes om det.

Lukket for kommentarer.