Spillemafiaen

I halen på, at ugens store gevinst blev sat i vejret fra ti til 20 mio. kr., fulgte en prisstigning på at spille Lotto på næsten 34 pct.

…..Sidste år blev der spillet for over tre mia. kr……

….Dansk Tipstjeneste har monopol på Lotto og andre spil i Danmark. Internationale konkurrenter vil gerne ind på det danske marked. Flere har allerede brugt år på at få blandt andre EU-Kommissionen til at gå ind i sagen .

…..Er Dansk Tipstjeneste ikke et af de få firmaer, der kan hæve prisen med 34 pct. over natten?

Spillemafiaen, og deres forbindelse med den Stasi-lignende statslige myndighed “Spillemyndigheden“, er blevet endnu mere grådig. “Spillemyndigheden” jagter allerede små hjemmesider der benytter Dmoz.org (åbent link katalog) – da dette indeholder links til andre udbydere end den danske spillemafia.

Lad os nu få frigivet dette marked, så danskerne selv kan bestemme hvad de vil spille på. Det er simpelthen for langt ude at have statsligt monopol med egne Stasi agenter, der sagsøger alle der truer deres årlige omsætning på 3 milliarder.

Ejeren af buhuu.dk blev truet med ½ års fængsel for at benytte data fra Dmoz.org, og skal i retten i næste måned. Vi følger sagen tæt.

https://www.berlingske.dk/grid/indland/artikel:aid=738812