Tillykke Tøger

Den somaliskfødte hollandske parlamentariker Ayaan Hirsi Ali, der er kendt for sin udtalte kritik af islam, forlader hollandsk politik for at arbejde for en tænketank i Washington.

……Hun begrunder sin afgang med, at hun er blevet så kontroversiel, at hendes tilstedeværelse i hollandsk politik er blevet uhensigtsmæssig. Desuden forventer hun, at hun vil være i større sikkerhed i USA. I øjeblikket følges hun døgnet rundt af seks sikkerhedsfolk i tre biler.

https://www.jp.dk/udland/artikel:aid=3731760/

Tillykke Tøger Seidenfaden, point til dit hold. Eurabia er kommet et skridt nærmere.

2 Replies to “Tillykke Tøger”

  1. Ja, hun er sikrere dér end i Europa. Vi må håbe, at hun ikke glemmer os, men stadig vil väre aktiv i kampen mod islams ideologi.

  2. Kunne hendes afgang til USA ikke hænge sammen med, at hun kom ind i Holland på et falsk grundlag? At hun ikke talte sandt omkring, at hun flygtede fra et tvangsægteskab? Det er da lidt morsomt at det lige falder samtidig. Og jeg er ked af at sige det, men hun mister desværre troværdighed. Hun blev med et bare til endnu en udlænding, som ville til den vestlige verden. Og der jo nogle som mener, at dem har vi nok af.

Lukket for kommentarer.