Sultens slavehær

Det var næsten som i de gode gamle dage. De røde faner blev luftet, og danskere i titusindvis gik på gaden overalt i landet for at vise deres utilfredshed med magthaverne på Christiansborg.

Igår, mens jeg var på arbejde, havde vi lidt problemer. En underleverandør meddelte os at de desværre ikke kunne levere fordi deres folk var taget til 17 Maj møde. Nå ja, det var der jo ikke noget at gøre ved – så måtte vi jo få det til at fungere uden og det gik faktisk over al forventning. Når jeg senere idag skal på arbejde, vil jeg jeg forslå at vi gør det nye system permanent og at pågældende underleverandørs medarbejdere også går til møde i dag og alle de næste dage.

Tillykke med resultatet..

https://www.berlingske.dk/indland/artikel:aid=740780/

One Reply to “Sultens slavehær”

Lukket for kommentarer.