Ynkelige kujoner

Ytringsfriheden får ikke ubetinget opbakning blandt danskerne. Et flertal af danskerne afviser, at ytrings-friheden altid skal gå forud for hensynet til religiøst funderede regler og traditioner. Hos danske muslimer er afvisningen af ytringsfriheden som vigtigste princip endnu større.

https://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3742920/

Landsmænd ! Jeg skammer mig over jer (ihvertfald halvdelen af jer)..

2 Replies to “Ynkelige kujoner”

  1. Kujonerne har ikke taget sig tid til at sætte sig ind i, hvad afskaffelse af ytringsfrihed indebærer. Det er ensbetydende med, at andre bestemmer, hvad du må sige og skrive. En sådan ulykke ville Danmarks grundlovsgivende forsamling forhindre, da de bestemte, at censur aldrig mere skulle kunne indføres.
    Uden ytringsfrihed, ingen demokrati. Ytringsfrihed uden noget forsvagende ”men”.
    Vælger danskerne diktatur? Med stramme regler for ytringsfrihed? Blandt alle diktaturer er islam den værste!
    Desværre vil kujonernes indstilling ikke bare gå ud over dem selv…

Lukket for kommentarer.