Iransk atomkraft, nej tak

Den iranske præsident Mahmoud Ahmadinejad sagde i sidste uge, at Israel er et regime, der er baseret på ondskab, men sagde også, at han er rede til at forhandle med USA og andre lande omkring sit lands atomprogram.

Ahmadinejad, der tidligere har sagt, at Israel skal udslettes fra landkortet, fortalte en jublende menneskemængde i Jakarta, Indonesien, at Israel er “et regime, der er baseret på ondskab, som ikke kan fortsætte, og som en dag vil forsvinde.” Studenter i menneskemængden holdt plakater med ordlyden: “Iran i vore hjerter” og “Atomkraft for fred.” Ahmadinejad, der er kendt for sin flammende retorik, besøgte Indonesien midt i en uddybende uafgjort kamp om sit lands atomprogram og mistanke om dets udvikling af atomvåben.

Ligesom en køkkenkniv er et fantastisk værktøj, er kernekraft en fantastisk energikilde. Meeeennnn, ligesom jeg ikke synes den tyske kannibal Armin Meiwes skal gå med kniv – synes jeg heller ikke religiøse psykopater som Mahmoud Ahmadinejad, skal have adgang til atomkraft. Kald mig bare en imperialist, men så ser jeg hellere et præventivt angreb på Iran.

One Reply to “Iransk atomkraft, nej tak”

  1. Fakta: USA er det eneste land i historien der har dræbt mennesker med atomvåben.

    Fakta: Bush har udtalt at han taler med Gud. USA er altså også ledet af en mand der er religiøs.

    Jeg synes bestem ikke at Iran skal have fingrene i atomvåben, men kan USA ikke destruere deres egne bomber inden de begynder at bestemme om andre må have nogle?

Lukket for kommentarer.