Buhuuu, tænd lyset.. Jeg er bange..

Psykologisk krisehjælp tilbydes snart enhver, der står over for en udfordring, og nu må det være nok, mener ledende læger, bl.a. lægelig direktør på Hvidovre Hospital, dr.med. Torben Mogensen.»Man må reflektere over, hvordan samfundet har udviklet sig, siden der er behov for krisehjælp efter almindelige hændelser. Det kan ikke være det offentliges opgave,« skriver Torben Mogensen i et debatindlæg i avisen i dag.

Endnu et bevis på at danskerne er blevet et svageligt og ynkeligt folkefærd, uden noget ønske om at stå på sine egne ben. Det offentlige (det betyder alle andre end en selv) skal klare selv de mest banale problemer i folks liv.

https://www.berlingske.dk/grid/indland/artikel:aid=744176

2 Replies to “Buhuuu, tænd lyset.. Jeg er bange..”

 1. Ja, det er en ynk.
  De sunde, stærke vikinger rejste ud. Skravlet blev tilbage, og fra dem nedstammer vi.

  For nogle årtier siden var socialdemokratiets chefpsykolog, Eggert Petersen, og den kommuniststyrede Mentalhygiejne meget optaget af, at befolkningen fremover skulle få brug for meget mere psykologhjælp.
  Det lå i psykologernes interesse som deres levebrød.
  Den socialdemokratiske borgmester i Hinnerup, skoleinspektør Vilhelm Lytken skrev sammen med John Carlsen en forrygende morsom teatersatire over de forskruede psykologers fremmarch i landet.

 2. Gunlaug Ormstunges Saga

  Gunlaug: Jeg er Gunlaug, kaldet Ormstunge, søn af Iluge den Sorte på Gilsbakke.

  Jarlen: Og hvad er der så med din fod, Islænding?

  Gunlaug: Der er en byld på den, herre.

  Jarlen: Men alligevel halter du ikke?

  Gunlaug: Man skal ikke halte så længe begge ben er lige lange.

  🙂

Lukket for kommentarer.