DR Licens kommer efter dig nu.

Der er kommer brev fra DR licens…

dr-licens.gif
(Klik for at se brevet)

Mediefascisterne giver en frist på 3 uger, ellers vil de sende deres mediepoliti ud for at overtræde grundlovens paragraf 72 (boligens ukrænkelighed), og krænke min personlige frihed til at vælge informationsformidler. Situationen er absurt, alle har et TV og en computer – og bruge en regel om besiddelse af dette til at afkræve en licens til en bestemt virksomhed er krænkende. DR licens er en oldtidslevn, og det skal afskaffes nu. Danmarks Radio skal privatiseres, og så må DR klare sig på lige fod med alle andre.

Licensen blev indført i Danmark ved Statsradiofoniens grundlæggelse i 1925 – og oprindeligt fordi, man ikke mente, at staten skulle finansiere noget, der kun blev brugt af relativt få borgere. Nu har DR udviklet sig til en samling mediefascister (som dem i filmen Fahrenheit 451), der jagter borgere som selv mener de kan afgøre hvilke TV kanaler de abonnerer på, i et medieunivers med tusindvis af TV kanaler og millioner af steder med web-baseret video.

Oven-i-købet vil mediefascisterne nu have licens af din computer.

Skriv under på denne protest.

Hvad gør du hvis licens-politiet kommer ?
Historie om en sortseer.

Jeg siger:

Smid mediepolitiet på porten, og stå fast på dine friheds-rettigheder.

Grundlovens § 72: Boligen er ukrænkelig. Det gælder OGSÃ… Danmarks Radio

Afmeld din DR licens her

5 Replies to “DR Licens kommer efter dig nu.”

  1. De tre uger er vist et elastisk begreb i licenskontorets verden. Nu er det snart halvanden måned siden, jeg modtog et lignende brev, og der er ikke sket en skid. Eller også er de bare gået forgæves så mange gange, at de ikke gider mere – det må jo være deres sag. Jeg er personligt flintrende ligeglad. En licensmand skal komme med fogeden og en dommerkendelse for at få adgang til min bolig, og selv da vil han få en lang næse, når han konstaterer, at der ikke var noget at komme efter. Men hvis jeg var licensbetaler ville jeg godtnok føle mig pulet i røven, hvis jeg vidste, hvilket cirkus mine penge gik til.

  2. Nemlig. Jeg vil også se en dommerkendelse og 2 betjente fra ordensmagten, før nogen får adgang til min bolig. Iøvrigt kom jeg til at tænke på noget.. Hvis DR licens kommer og ringer på hos mig, er det så ikke en overtrædelse af dørsalgsloven ?

  3. Jeg har fået samme brev og har valgt at se bort fra det. Ingen, og jeg mener ingen – får adgang til min bolig uden dommerkendelse. I øvrigt – jeg har en sambo – hun skal vel også give sit samtykke til boligen hvis der skulle komme en dommerkendelse (hvad jeg ikke tror)..??
    Jeg betaler gerne når der kommer Pay per View – ikke før…

  4. Da jeg trykkede på afmeld linket kom jeg til tilmeld siden.
    Da jeg fandt afmeld linket på deres side og trykkede fik jeg en 404 fejl.
    Jeg græder lidt nu.

Lukket for kommentarer.