Monopolet håndhæves på Christiania

Tre unge fyres forsøg på at sælge lidt hash til spotpris på Christiania endte dramatisk, da den ene af dem blev gennemtæsket så grundigt, at han nu er i yderste livsfare…
….Kriminalpolitiet på Amager har en stærk mistanke om, at gerningsmændene var hashpushere, der ville straffe de tre for at forsøge at sælge hash til spotpris på Christiania.

https://www.berlingske.dk/kobenhavn/artikel:aid=745916/

Kære Christianianitter (og nogle nitter, det er I virkelig).

Man kan da ikke forfølge folk fordi de tilbyder en vare billigere end man selv kan. At håndhæve et monopol med tvang er bare ikke vejen frem. Hvis vi skal have fremdrift i verden, må det være baseret på at kunden selv vælger den leverandør der er bedst for ham/hende. Bedst kvalitet og bedst pris. Frit marked. Forbrugeren bestemmer. Iøvrigt har I jo tyvstjålet den grund I driver jeres butik fra, det øger heller ikke sympatien for jeres virksomhed. Alle andre må selv købe deres butikker. Faktisk er det også semi-ulovligt at sælge hash, men ok andre monopoler bryder jo også loven engang imellem. Takket være jeres politiske forbindelser har I været forskånet for konsekvenserne af jeres jordtyveri og ulovlige handel, indtil videre.

I er jo ligeså slemme som Tipstjenesten, DONG, DSB, PostDanmark, Scanlines og Danmarks Radio. Føj for et selskab at være i.

Længe leve det frie marked..

One Reply to “Monopolet håndhæves på Christiania”

Lukket for kommentarer.