Fagbevægelsen chikanerer medarbejdere

Fagligt Fælles Forbund’s medlemmer chikanerer medarbejdere på Aalborg Portland der vælger 3F fra, og melder sig ind i Danmarks frie fagforening.. De chikaneres af “kolleger”, straffes økonomisk og sættes fra deres normale arbejde.

Fællestillidsmand Harry Andersen siger god for chikane af alle der ikke vil være med i “fællesskabet”.

Hør det skræmmende interview fra P1’s hjemmeside.

Ledelsen i 3F tiger (og samtygger ?) – Aalborg Portlands ledelse skælver – DFF ryster på hånden. Sikke en børnehave. Hvem beskytter de stakkels medarbejdere ?

Men hov !! Det er jo en overtrædelse af grundlovens §78 og Den Europæiske Menneskerettighedskonvention artikel 11 !! Så kan det da ikke vare længe inden vi får Bjørn Elmkvist på banen ? 🙂

(Tip: Urias-Kim)

5 Replies to “Fagbevægelsen chikanerer medarbejdere”

  1. 3F gør det, de gør bedst: Presser, truer og intimiderer. Og hvis det ikke virker, er der jo altid de raffinerede metoder, herunder hærværk og vold – såvel fysisk som psykisk. Det er altsammen set før. Den venstreorienterede fagbevægelse med 3F i spidsen er det tætteste, vi herhjemme kommer på organiseret forbrydervirksomhed. Et regulært mafiavælde som heldigvis er ved at dø en langsom død i takt med at medlemmerne siver væk.

  2. “DFF ryster på hånden”, skriver du. Til orientering er det helt forkert. Sagen vil meget snart blive indbragt for de danske domstole – ingen slinger i valsen der.

Lukket for kommentarer.