Tak for hjælpen.. bang.. en på kassen…

Når det gælder voldsager tegner mænd af ikke-vestlig herkomst sig for 60 procent af alle voldsdomme. 1.398 mænd i den gruppe blev i 2004 dømt for vold, og det svarer til 1,2 procent alle mænd i gruppen.

Efter at velfærdsstaten har posted MILLIARDER i at lege filantrop på skatteydernes vegne, med gratis ydelser til gud-og-hvermand – har vi nu resultatet. Takken for Danmarks blødsødenhed er en kriminalitet ude af kontrol i indvandrermiljøet. Vold, trusler og drap på sagesløse mennesker. Utryghed og eksploderende udgifter.

Men kuren er enkel. Byg nogle flere fængsler, og BRUG DEM ! Vi skal have hårde fængselsdomme for vold, og her mener jeg ikke 2-3 år på en rekreationshjem med DVD afspiller og bordtennis. Nej, jeg mener lange fængselsdomme på 10 – 20 år (som i USA) i højeffektive opbevaringsfaciliteter med “value for money” for de lovlydige skatteborgere. Folketinget bør øge strafferammerne kraftigt for voldelige forbrydelser, og opbevaringsopgaven af de dømte voldsmænd skal udliciteres til professionelle udenlandske selskaber med speciale i den slags opgaver. Den del af min skat vil jeg betale MED GLÆDE.

Søren Pind har tidligere været ude med et forslag om “3 strikes – and you’re out”. Tredje gang du dømmes for voldelige overgreb, narko handel eller anden alvorlig kriminalitet, er du dømt ude af samfundet. Ind i fængsel, og så bliver de der. Det synes jeg lyder som en fortræffelig ide.

Dhimmi Radio

Frihed under ansvar

5 Replies to “Tak for hjælpen.. bang.. en på kassen…”

 1. Hvem får den hårdeste staf ? Forældrene til et myrdet barn ? Voldsofferet med psykiske og fysiske men ? Kvinden som blev voldtaget ? Barnet som blev krænket ?

  Eller forbryderen som skal et par år i luksus fængsel ?

  Straf så det sender et klart signal om at det finder vi os ikke i, og gør det så ofrene får retfærdighed og skattebetalerne får tryghed og noget for pengene.

  Forbrydernes problemer står nederst på min liste over prioriteter.

 2. Problemet er at hårdere straffe ikke rigtig virker på de kriminelle.

  Det gør dog godt i retsfølelsen og ens hævnlyst.

  Nogle af de forhærdede kunne man for min skyld godt bure inde og smide nøglen væk.

  Men mange kan “reddes”, så man undgår yderligere kriminalitet. Der skal dog være mere konsekvens…. Pinds forslag er jeg med på!

 3. Folketinget kan gøre hvad det vil, men hvad med domstolene? Tænk paa de domme, som hidtil er afsagt i Tønder-sagen, strafferammen er tolv aar for hvert tilfælde, men ikke én af de til dato dømte har overskredet to aar.

  Med venlig hilsen,
  Kristoffer Mogensen

 4. M.h.t. til narkohandel burde Pind og andre “liberalister” blande sig udenom.

  Mvh
  Felix

Lukket for kommentarer.